Inschrijven standaardklassen

De inschrijving voor de standaard klassen trekkertrek Aagtekerke start op maandag 3 juni om 19:30 uur.

Inschrijving zal sluiten op 14 juni om 21:00 uur.

Hoe moet ik inschrijven ?

Voor editie 2019 kun je via het TRS systeem van de NTTO inschrijven voor deelname.

De volgende klassen gaan verreden worden op het powerweekend 2019 in Aagtekerke:

- 3500kg
- 4500kg
- 5500kg
- 7000kg
- 9000kg
- 11000kg

Let op vanaf 2018 ben je verplicht je Deelnemer ID nummer te vermelden bij je inschrijving via TRS.

Iedere standaardtractor die ooit op een NTTO wedstrijd heeft gereden, heeft een uniek deelnemers ID.

 

 

 

Toelichting inschrijven standaardklassen

Inschrijven voor de wedstrijd 2019 gaat via de pagina in het TRS systeem van de NTTO, klik hier om de instructie te bekijken en eventueel op te slaan of uit te printen. Heb je nog geen TRS account klik dan hier.

Inschrijven is mogelijk van 3 juni 19:30 uur tot 14 juni 21:00 uur, na deze periode is dit niet meer mogelijk.*

Het inschrijfgeld is €20,- per deelnemer, ben je geselecteerd na sluiting van de inschrijfperiode dan krijg je van Stichting Trekker Trek Aagtekerke een betaalverzoek toegezonden per mail en is na de betaling hiervan je deelname definitief bevestigd.

De selectie van inschrijvingen is als volgt: eerst de lokale deelnemers en daarna deelnemers die van verderaf komen. *Indien een klasse vol is, kom je op de reservelijst te staan. Je kunt dan eventueel meerijden mocht er een deelnemer afvallen. Mocht deze situatie voorkomen dan wordt je door ons alsnog benadert.

Na sluitingsdatum / selectie worden de deelnemers via de website bekend gemaakt. Je toegangsbandje en startnummer worden vertrekt bij aankomst op de wedstrijd.

Zorg ervoor dat je trekker voldoet aan het reglement zoals de NTTO deze voorschrijft. Er kan streng op gecontroleerd worden, dus zorg dat het in orde is. Het reglement kun je hier downloaden.

We streven ernaar om iedere klasse een finale te laten rijden van 4 trekkers. Dit is ongeacht of er een full pull gereden is. Hiermee hopen we meer deelnemers de mogelijkheid te geven om 2x te rijden.

Inschrijving standaardklasse is gesloten

 

De inschijving voor de standaardklasse is gesloten, de deelnemers worden na selectie binnenkort getoond op onze website. Voor de actuele deelnemerslijst 2019 klik hier