Editie 2017 Wij zijn er klaar voor!

Onze voorbereidingen editie 2017 is in volle gang! Inmiddels bekend bij onze trouwe bezoekers en deelnemers is spektakel en gezelligheid gegarandeerd voor deze superdag!

Lees verder >>

Aftrap voor editie 2017 gestart

In de aankomende weken is onze opbouw weer in aantocht! Na het maaien van het terrein zal begonnen worden met de opbouw, waarbij als eerste gepland is de hekken te plaatsen langs onze 2 wedstrijdbanen.

Lees verder >>

Toegangskaarten winnen op Facebook

Wil jij kans maken op 2 vrijkaarten voor de trekkertrek in Aagtekerke op 22 juli? Grijp je kans en ga naar onze Facebookpagina!

Lees verder >>

Opbouwen in volle vaart

Ons terrein ligt er al een aantal dagen strak gemaaid bij. Op zaterdagochtend 10 juli hebben we de vangrail geplaatst. De laatste week voor het familie evenement worden nogmaals de handen uit de mouwen gestoken door onze club enthousiaste STTARS!

Lees verder >>

Veel kinderattracties

Ook dit jaar weer veel kinderattracties op het terrein. Er is geen plek onbenut of er valt iets te beleven, te eten of te zien. Dus voor de kinderen is er van alles te doen!

Lees verder >>

Stichting Trekkertrek Online

Inmiddels al ruim een jaar tevreden online met onze vernieuwde website gerealiseerd door reclame- en internetbureau Mecano!

Lees verder >>

Kraakthelder in de tent

Herinner je de coverband Kraakthelder in de feesttent vorig jaar? Na dit succes zullen ze ook dit jaar weer van de partij zijn. Dat wordt een mooi feest! Kom je ook?

Lees verder >>

NTTO feestavond

Op de jaarlijkse NTTO feestavond voor alle National competitie deelnemers en organisatoren zijn we uitgeroepen tot Organisator van het jaar!

Lees verder >>

Inschrijving geopend

Vanaf heden is het mogelijk om in te schrijven voor deelname aan de standaardklassen op 22 juli.

Lees verder >>

Standaardklassen kunnen inschrijven

De inschrijving voor deelname aan de standaardklassen TrekkerTrek is gestart op 1 juni en is inmiddels gesloten.

Lees verder >>

Feestavond STTARS

Als afsluiter van het seizoen 2015 hadden we afgelopen zaterdagavond een feestavond georganiseerd. Het overgrote deel van onze vrijwilligers was hierbij aanwezig.

Lees verder >>