Trekkertrek Aagtekerke kan niet zonder sponsoren en gelukkig hebben we een hele trouwe groep aan sponsoren die ons elk jaar weer bijstaan zowel financieel als met materiaal! Maar uiteraard kunnen we nog meer sponsoren gebruiken. Vind je het leuk om deel uit te maken van dit geweldige evenement, bel of mail naar onze contactpersoon en we helpen je verder!  info@trekkertrekaagtekerke.nl of 06 – 51 38 21 17.

We hebben verschillende sponsorpakketten samengesteld, zodat er voor iedereen wat passends is. Aan het einde van de baan hangen led schermen en deze zijn voor iedereen zichtbaar. Binnen alle sponsorpakketten wordt jouw advertentie op dit scherm getoond. De mate waarin de advertentie voorbij komt hangt af van het gesponsorde bedrag (een Goud pakket advertentie wordt vaker getoond dan een advertentie binnen pakket A). Ook mag je een vlag van jouw bedrijf aanleveren die op het terrein wordt opgehangen.

Vanaf sponsorpakket B geven we jou als bedank entreetickets waarmee toegang tot het evenement wordt verkregen. Alle attracties (met uitzondering van eten, drinken en merchandise verkoop) zijn hierbij gratis te gebruiken. Daarnaast geven we vanaf sponsorpakket C ook VIP tickets als bedank. Daarmee krijg je toegang tot het evenement én je bent welkom op ons VIP terras. Daarbij heb je perfect zicht op het spektakel op de baan onder het genot van heerlijk geserveerde hapjes en drankjes!

vangraildoeken

Voor iedereen die een sponsorpakket sponsort, ongeacht welke, geven we nog een andere mogelijkheid; Langs de baan, over de vangrail, zullen dit jaar spandoeken worden opgehangen met logos van bedrijven. Dit spandoek is te koop voor €100,-. In dit bedrag zitten de maakkosten, het spandoek wordt netjes opgehangen en weer opgeslagen voor volgende edities. Het spandoek is aan twee kanten bedrukt en hangt over de vangrail, zodat aan beide kanten jouw logo te zien zal zijn langs de baan. Dit is nieuw en plekken zijn gelimiteerd. Wees er dus snel bij!

DOWNLOAD SPONSORCONTRACT

Onze sponsormogelijkheden